Videomarketing

DIT IS WAT WIJ DOEN.

Videomarketing is tegenwoordig bijna voorwaarde voor een geslaagde marketingcampagne. Een video zegt meer dan duizend woorden en is op vele manieren inzetbaar. Een video of uw bedrijf of product is leuk, maar welke verschillende soorten video’s zijn er? Wat is het meest effectieve voor uw wens? MRK media kan u op professionele manier ondersteunen met uw videomarketing. Maakt u een keuze uit de verschillende soorten video’s voor diverse doeleinden.

Bedrijfsfilm

MRK Media zet productbeleving om in video content. Conversie verenigen wij op creatieve wijze met videomarketing. Wij benutten de kracht van beeld om de doelgroep aan te spreken. En dit alles samengevat in bedrijfs- of reclamevideo’s die van het beeld spatten. Maak impact met videomarketing.

Reclamevideo

Wilt u een scherpe, grappige, spannende of ontroerende reclame video speciaal afgestemd op uw doelgroep? MRK Media denkt graag met u mee van concept tot productie en distributie van uw commercial.

Productvideo

Uw product verdient aandacht en uitleg. Met een digitaliserende markt kan het echter lastig zijn om uw product in geschreven tekst uit te leggen. Het uitleggen van uw product door middel van een video kan hierbij uitkomst bieden. Verhoog de omzet van uw webshop met de juiste productvideo!

Drone video

Een Drone camera maakt beelden met een ander perspectief dan normaal. De mooiste gedetailleerde beelden van een productieproces kunnen worden vastgelegd worden door een zwevende drone. De drone techniek geeft video letterlijk een extra dimensie aan uw videomarketing.

Animatievideo

Niet elke boodschap of elk product is even spannend in beeld te brengen. Dan is het inzetten van een animatiefilm uiterst effectief. Door middel van animatie wordt uw boodschap of product ineens een stuk interessanter. Op een heldere, krachtige en aantrekkelijke manier kunnen wij de kijker de boodschap overbrengen.

Virtual reality

Virtual Reality – ook wel VR genoemd – is een technologie waarbij een bril op het hoofd gezet wordt en u zichzelf in een andere wereld waant. De bril registreert elke beweging van het hoofd, waardoor het lijkt alsof u écht in een andere wereld zit.

Marketingcampagne

Om uw marketingcampagne compleet te maken is video content erg belangrijk. Consumenten zijn steeds meer online te vinden en verwachten gemakkelijk toegankelijke informatie over uw product, bedrijf of dienst. Voorwaarde bij video content, is dat deze wel professioneel gemaakt is.

De juiste muziek, het juiste gevoel, het juiste verhaal. Alles begint bij het uitwerken van het concept. MRK film zorgt dat uw marketingstrategie wordt doorvertaald in een pakkende en passende video voor uw product.

Content Marketing

U heeft een bedrijf, product of dienst waarover u een verhaal te vertellen heeft. Door de doelstellingen en identiteit hiervan vast te leggen creëert u een content marketing plan. De afstemming van de content marketing over al uw kanalen, zowel online als offline, zorgt dat uw klanten uw product of bedrijf zullen herkennen.

Het inzetten van een professionele video kan kwalitatief bijdragen aan uw content strategie. Door de video’s af te stemmen op verschillende kanalen haalt u nóg meer uit de inzet van video voor uw bedrijf.

Videokanaal

Youtube en Google zijn internationaal de meest gebruikte zoekmachines. Ook uw potentiële klant zoekt op deze manier. Als bedrijf wilt u natuurlijk als eerste gevonden worden. Maar hoe kunt u dit bewerkstelligen?

De eerste stap is het starten van een YouTube-kanaal waarop u de video’s kunt plaatsen. Heeft u hulp nodig met het starten van een eigen videokanaal? MRK film helpt u graag verder!

Social media

Social media speelt tegenwoordig een grote rol in een effectieve videomarketing strategie. Het plaatsen van video’s vergroot het bereik van uw social media kanaal explosief. Mensen kijken graag filmpjes.

De juiste video content afgestemd op de behoefte van de doelgroepen en kanalen zorgt voor groot effect. Een video voor Facebook dient aan andere voorwaarden te voldoen dan een Pre-roll video voor YouTube. MRK film ondersteunt u bij dit ontwikkelproces.

Wilt u advies over videomarketing?

Wij helpen u graag om uw naamsbekendheid een boost te geven!