Reclamevideo

Pakkende en bindende video content

Een goede en pakkende reclame voor uw product, bedrijf of dienst, kan mensen aan u binden. Het doel van reclame is vaak het verbeteren van de naamsbekendheid. Voeg naast een traditionele commercial een korte tag on toe en u zult merken dat u zelfs conversies kunt bewerkstelligen met reclamevideo.

Voorbeelden van pakkende en bindende reclamevideo's

Het ontwikkelproces voor reclame

U kent uw bedrijf als geen ander. MRK film zal daarom altijd samen met u gaan kijken naar de beste invulling voor een mooi eindresultaat. Tijdens dit proces doorlopen wij de volgende stappen:

  • 1 Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie gaan wij met u om tafel om de (marketing) doelstellingen te bespreken. Welke ideeën heeft u bij de commercial? Wat is het doel? Wat moet het uitstralen? Pas als wij uw complete verhaal kennen kan ons creatieve team aan de slag met het opzetten van een aantal concepten.
  • 2 Aan de hand van de eerste sessie gaat ons creatieve team aan de slag om een aantal concepten te schetsen die aansluiten bij uw doelstelling. Wij zullen hierin uw idee verwerken, maar bekijken ook andere opties om u een keuze te kunnen geven. Vaak kan een andere kijk op uw bedrijf verrassend en verfrissend zijn.
  • 3 De uitgewerkte concepten worden aan u gepresenteerd inclusief een bijbehorend kostenplaatje per concept. Tijdens deze presentatie kunt u aangeven welk concept uw voorkeur heeft. Uiteraard is er ruimte voor opmerkingen die wij zullen verwerken bij het uitwerken van het concept.
  • 4 Na goedkeuring van het concept, zullen wij een gedetailleerde planning afgeven, hierdoor weet u ook waar uw input nodig is. Van casting tot Voice Overs en locaties voor de opnames, bij alles zullen wij u betrekken. Zo bereiken wij het beste resultaat voor uw commercial.
  • 5 Na opname en montage zullen wij u de reclamevideo opleveren. Uiteraard wordt de definitieve reclamevideo pas opgeleverd na goedkeuring, tussentijds kunt u nog wensen en aanpassingen doorgeven.

Het bovenstaande proces proberen wij in een zo kort mogelijke tijd te doorlopen. Zo heeft u snel en effectief een pakkende reclamevideo voor uw product, bedrijf of dienst.

Distributie van de commercial

Een onvergetelijke commercial heeft weinig effect, wanneer niemand het ziet. Daarom is de distributie van de commercial erg belangrijk. Wanneer gesproken wordt over reclamevideo, wordt snel gedacht aan televisie.

Er zijn echter nóg meer mogelijkheden om uw reclame zichtbaar te maken. Denk hierbij aan Pre-Rolls en video advertising op YouTube, of een korte reclame-uiting op uw social media of website. De opbouw van een reclame voor online doeleinden is nét iets anders opgebouwd dan een commercial voor televisie. Met een paar simpele aanpassingen zorgen wij dat uw reclame geschikt is voor online doeleinden.

Uw full service video partner

MRK film is uw full service video partner. Van concept tot creatie en distributie. Wij denken graag met u mee hoe uw reclame-uiting het beste gedistribueerd kan worden. Waar bevindt uw doelgroep zich en wat is uw budget. Wij kullen een mediaplan voor u maken en zullen na akkoord tevens zorgdragen voor uitvoering hiervan.

Toe aan video? Wij komen graag bij jou langs!