MRK film

Over ons

Bij MRK film houden wij ervan mooie dingen met inhoud te maken. Wij creëren betekenisvolle video’s voor bedrijven groot en klein, nationaal en internationaal. In het hier en nu maken wij dát wat het beste werkt voor jouw toekomst. En die is dichterbij dan je denkt. Let’s go!

Mooie dingen maken dus, maar niet zonder betekenis of doel. We vinden het belangrijk dat onze video’s onthouden worden, of het nu een bedrijfsfilm, instructievideo of een commercial is. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf of product de aandacht krijgt die het verdient. Nu en in de toekomst.

overons-2

Ons dream team

Wij hebben passie voor mooie beelden. We brengen dit terug in onze video’s voor een maximale beeldbeleving, op de meest creatieve manier. We inspireren onze klanten met innovatieve ideeën waardoor jij klaar bent voor de toekomst.

Mark van de Pol

Mark van de Pol

Creative director

Creatieve duizendpoot bij M(a)RK Film! Geen opdracht is hem te gek en hij doet er alles aan om een geweldig eindproduct af te leveren.

Ferdi Eggink

Ferdi Eggink

Editor/ Sounddesign

Gevoel, muziek en sounddesign zijn voor Ferdi dagelijkse kost. Met zijn creatieve kijk en andere manier van denken monteert hij de video’s naar jou wens. ‘net dat beetje meer’ door middel van geluidseffecten, voice-over wordt jou verhaal werkelijkheid.

Matthijs Koopman

Matthijs Koopman

Animator

2D, 3D hij doet het allemaal. Dagen, nachten lang zit hij achter zijn monster van een computer en designed animeert er op los. Hij heeft al verschillende tv-commercials achter zijn naam staan. Dus heb jij een verhaal wat verteld moet worden door middel van animatie? Matthijs is je man.

Pim Aalbers

Pim Aalbers

Cameraman

Steady shots, prachtige plaatjes, ruig of met alle rust. Pim schiet het allemaal. Met zijn creatieve kijk door de lens en zijn professionele uitrusting maakt hij van alle shots pareltjes.

overons-4

Werkwijze

  • 1 Samen met jullie bedenken we het concept.
  • 2 Filmen op locatie of bij ons in de studio.
  • 3 De geschoten beelden worden gemonteerd.
  • 4 De video goedgekeurd? Klaar om succes te boeken.

Toe aan video? Wij komen graag bij jou langs!