Drone video

Drone video

Wie droomt er nou  niet van om te kunnen vliegen? Bij MRK film kunnen wij dat. Althans, onze camera’s. Door middel van drones maken wij de mooiste beelden in de lucht. Wij maken inspirerende, professionele en kwalitatieve video boven uw huis, omgeving of bedrijf! Een ander perspectief biedt soms verrassende inzichten. Dit versterkt de professionele kwaliteit van de door u gewenste video!

Dankzij onze drones kunnen wij de kijker zich een superman laten voelen. Zowel extern als intern maken wij gebruik van drone video. Of het nu een bedrijfshal is of de gangen van uw bedrijf. Een Drone camera maakt beelden met een ander perspectief dan normaal. De mooiste gedetailleerde beelden van een productieproces kunnen worden vastgelegd worden door een zwevende drone. De drone techniek geeft video letterlijk een extra dimensie.

In Nederland is er een wetgeving voor het gebruik van drones. MRK film is in het bezit van de benodigde vergunningen. Onze ‘piloot’ heeft er al heel wat vlieguren opzitten en voelt zich als een vogel in de lucht.

Voorbeelden van dronevideo's

Een extra dimensie met MRK Drone video’s

U kent uw bedrijf als geen ander. MRK film zal daarom altijd samen met u gaan kijken naar de beste invulling voor een mooi eindresultaat. Tijdens dit proces doorlopen wij de volgende stappen:

Toe aan video? Wij komen graag bij jou langs!