Bedrijfsfilm

Presenteer jouw bedrijf professioneel met video

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Juist daarom is een bedrijfsfilm bij uitstek geschikt om uw bedrijf te presenteren aan potentiële afnemers en toeleveranciers. Bent u op zoek naar een bedrijf die een professionele bedrijfsfilm kan maken? MRK film helpt u graag met uw videomarketing vraagstuk. Wij zorgen dat uw boodschap duidelijk in beeld komt én dat dit aansluit bij uw doelgroep.

Bedrijfsfilms op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom is het ook van belang dat er een unieke bedrijfsfilm gemaakt wordt waarin uw doelstellingen en boodschappen naar voren komen. Wij begrijpen als geen ander dat er af en toe wat aan uw bedrijfssituatie kan veranderen. Denk aan een nieuw bedrijfslogo, een nieuwe vestiging of locatie, nieuwe producten of misschien ander personeel. MRK film maakt uw bedrijfsfilm modulair waardoor u gemakkelijk beelden kunt vervangen voor nieuwe beelden. Dit scheelt tijd én geld.

Voorbeelden van bedrijfsfilms

VAN A TOT Z GEREGELD!

U kent uw bedrijf als geen ander. MRK film zal daarom altijd samen met u gaan kijken naar de beste invulling voor een mooi eindresultaat. Tijdens dit proces doorlopen wij de volgende stappen:

  • 1 Door middel van een brainstormsessie ontwikkelen wij samen met u een concept die aansluit bij uw wensen en verwachtingen.
  • 2 Na de brainstormsessie en afstemming over het concept, zullen wij een script schrijven welke beelden geschoten dienen te worden. Indien gewenst kunnen wij ook de voice over teksten voor uw bedrijfsfilm regelen. Deze voice over teksten vormen een goede leidraad welke beelden noodzakelijk zijn. Dit alles doen wij in goed overleg.
  • 3 Is het script van de opnames én het script voor de voice over helemaal naar wens? Dan plannen wij de opnames in. In de tussentijd gaan wij op zoek naar een stem voor het inspreken van de voice over.
  • 4 Na de opnamedagen worden de gemaakte beelden gemonteerd tot uw eigen bedrijfsfilm. Pas wanneer u tevreden bent over het resultaat hebben wij een definitieve versie.

Alleen de beste materialen voor uw bedrijfsfilm

MRK film vindt het belangrijk om de mooiste shots te maken voor uw bedrijfsfilm. Hiervoor maken wij gebruik van de beste materialen beschikbaar. Zo maken wij gebruik van een drone en een segway. Recentelijk hebben wij een VR auto aangeschaft waarmee wij kwalitatieve 360 beelden kunnen schieten.

Distributie van uw film

Een bedrijfsfilm kan uiteraard op diverse manieren gedistribueerd worden. Zo kunt u de bedrijfsfilm op een USB stick overhandigen aan (potentiële) klanten en toeleveranciers, maar u kunt de bedrijfsfilm ook op uw website zetten.

Bedrijfsfilm geschikt maken voor social media

Als u ervoor kiest om naast uw eigen website de bedrijfsfilm ook te gebruiken op social media kanalen, kan het verstandig zijn een verkorte versie van uw bedrijfsfilm te maken. Social Media leent zich uitstekend voor video content, echter dient deze niet te lang te zijn. In dit geval stellen wij vaak voor om uw bedrijfsfilm op te knippen in een aantal losse onderdelen. MRK film denkt graag met u mee, om te zorgen dat uw bedrijfsfilm ten optimale benut wordt!

Toe aan video? Wij komen graag bij jou langs!