Animatievideo

De kracht van getekend beeld

Als u een bedrijf, product of dienst heeft die niet spannend is beeld te brengen is, kan het maken van een animatiefilm uitkomst bieden. Door middel van getekend beeld kan een verhaal verteld worden die uw boodschap duidelijk overbrengt naar de betreffende doelgroep.

Voordeel van animatiefilm

Het voordeel van animatiefilm is dat een minder spannend product tóch ineens verduidelijking krijgt en hiermee relevanter wordt voor de (potentiële) gebruikersgroep. Daarbij is in een animatiefilm alles mogelijk, van een geanimeerde duik in onze bloedbaan tot een animatie die zich afspeelt in een geheel door u ontworpen wereld. Laat uw creactiviteit de vrije loop en maak uw minder spannende producten of diensten een stuk spannender!

Voorbeelden van animatievideo's

Het ontwikkelproces van animatie

U heeft een product of dienst die lastig in beeld te brengen is, maar wilt toch gebruik maken van videomarketing. Dan is een animatiefilm dé oplossing, maar waar begint u? MRK film denkt graag met u mee van concepting tot productie en distributie. Tijdens het ontwikkelproces voor een animatiefilm doorlopen wij samen de volgende stappen:

  • 1 Bedenken van een concept en de randvoorwaarden van uw kant op papier zetten.
  • 2 Het tekenen / schetsen van een storyboard met bijpassende Voice Over teksten realiseren.
  • 3 Na goedkeuring van de schets en Voice Over teksten worden de animaties getekend.
  • 4 Tijdens het proces zullen wij u regelmatig de status laten zien. U krijgt op deze manier inspraak tijdens het proces. Hierdoor is het eindresultaat helemaal naar uw wens en verwachting.
  • 5 Indien gewenst kunnen wij de animatie verder afmaken met bijpassende geluidseffecten en muziek.

Tijd voor uw eigen animatie?

Of u nu bij een groot bedrijf werkt, of u bent een zelfstandige ondernemer, animatie kan uw zichtbaarheid en omzet vergroten.

Bent u nieuwsgierig of een animatiefilm interessant kan zijn voor u, of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Toe aan video? Wij komen graag bij jou langs!